Abonnement Zeilen

Zeilen is een ervaringssport. Dat houdt in dat we u graag de mogelijkheid willen bieden om er zelf op uit te trekken om het geleerde in de praktijk te brengen.  Het Abonnement Zeilen voorziet hierin. U kunt hiermee veilig een paar uurtjes op de bekende lesschepen en op bekend water zelfstandig zeilen. Het abonnement is een soort "strippenkaart" van 10 uur zeilen op een 28 voet kajuitjacht, inclusief gebruik van zeilpakken. U kunt ook meerdere abonnementen achter elkaar nemen, zodat u ook de lessen kunt afwisselen met bijvoorbeeld een ochtendje uitwaaien.


(Het abonnement is voorbehouden aan cursisten van de zeilschool).

Download PDF prijslijst Zeilschool Hellevoetsluis
Vraag naar de voorwaarden.

Dagverhuur

Een dagje zeilen met familie of vrienden?
Natuurlijk is het varen op een valk of 16m2 een leuke besteding van een vrije dag. Maar wilt u niet eens wat anders, eens een dagje zeilen op een kajuitzeiljacht? Met ons nieuwe, unieke Dagverhuur pogramma bieden wij ideale dagzeilers voor een scherpe prijs. Zie de prijslijst.

De vloot Daysailors bestaat uit enkele Spirits 28 uit de zeilschoolvloot. Vanaf 09.00 uur bent u welkom om het schip op te halen, er is een instructeur beschikbaar om u wegwijs te maken aan boord. Ook wordt de zeilkeuze besproken en wordt het vaargebied uitgelegd. Bij regenachtig of kouder weer kunt u onze nieuwe zeilpakken voor een dag huren. Wij verwachten het schip om 17.00 uur terug in de haven, waarna wij u vragen het schip netjes achter te laten (gevouwen voorzeilen en een schoon dek). De schepen zijn W.A. en casco verzekerd, uw eigen risico (waarborgsom) bedraagt €250,-. Tot en met windkracht 6 kan er gevaren worden. Annuleren is mogelijk. Bij annulering langer dan 7 dagen van tevoren ontvangt u de volledige huursom terug. Bij annulering binnen 7 dagen ontvangt u 75% van de huursom terug.

Sigma 38

Verhuur Sigma 38

De Sigma 38 is ontworpen al een snelle Cruiser/Racer die zijn sporen op de race banen inmiddels ruimschoots heeft verdient. Het innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om op deze boot, geoptimaliseerd voor het zeilen, toch comfortabel met 8 man te verblijven.

 

De boot is uitgerust met koelkast, Radio, warm water, douche, 2 pits kooktoestel, oven, marifoon, GPS, en een uitgebreide (hijs en strijk) zeilgarderobe, met als optie ook een Spinaker, 44 pk binnenboord motor met klapschroef.

 

Huur prijzen in euro's

Periode A B C
Week huur 1500 1200 1000
Weekend/Midweek 1000 950 750
Losse dag* 450 400 350

A: 1 Juli - 31 Augustus
B: 1 Mei - 30 Juni en 1 September - 30 September
C: 1 April - 30 April en 1 Oktober - 31 Oktober

  • Lengte: 11.58
  • Breedte: 3.71
  • Diepgang: 2.05
  • Hoogte: 18
  • Waterverplaatsing: 7000
  • Slaapplaatsen: 9
  • Bouwjaar: 1989

Bijkomende kosten:

 

  • Brandstof, de boot dient afgetankt weer te worden ingeleverd.
  • Schoonmaakkosten € 55,- *Schoonmaakkosten en diesel inclusief bij daghuur

 

Borgsom 650 Euro, verzekering en legitimatie verplicht.
Ervaring minimaal CWO II of vergelijkbare ervaring.

 

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact met ons opnemen.

Sun Odyssey 32