Blog

/ De Lessen
BACK

De Lessen

jan. 20, 2020 |
Jini |

Houd rekening met blokken van 3 uur

De lessen
Aan de lessen willen we niet zoveel veranderen, behalve dat we u willen vragen rekening te houden met blokken van 3 uur, zodat er meer tijd en aandacht is, vóór en ná de les, voor het verzorgen van de schepen en een goede voorbereiding en nabespreking van de les.

Tussenmodule
Tussen CWO1 en CWO2 bestond er altijd al de Tussenmodule. Het was de bedoeling dat u zelfstandig met een boot het water op zou gaan om u er van te overtuigen dat dat inmiddels goed gaat, onder gunstige omstandigheden. Wij zien echter dat de drempel om die stap te nemen voor sommigen wat groot is.

Wellicht kan dat leuker: Wat dacht u van een weekendtocht met meerdere schepen waarbij u onder begeleiding van een ervaren instructeur op een moederschip in een flottielje vaart. De instructeur helpt u met de planning van de tocht, het aanleggen en afvaren in de havens die u onderweg aandoet en bespreekt van te voren de te verwachten moeilijkheden onderweg. U overnacht aan boord van uw “eigen” jacht in een andere haven of misschien wel voor anker of aan een mooring op een veilige plek op het Haringvliet.