Blog

/ Theorielessen
BACK

Theorielessen

apr. 28, 2019 |
Jini |

Vaarbewijs, Marcom B, Navigatie

Naast theorielessen voor CWO1 en CWO2 zullen er ook theorielessen zijn voor:

Vaarbewijs*
Marcom B
Navigatie
Regels voor het wedstrijdzeilen

 

*) Het examen voor het vaarbewijs wordt dit jaar voor het laatst afgenomen door Vamex. Volgend jaar komt het examen onder het CBR te vallen. Op de site van het CBR https://www.cbr.nl/nl/beroepsexamens/binnenvaart/recreatievaart.htm wordt aangegeven dat de inhoud van de examens niet zal veranderen en ook dat er geen praktijk examens zullen komen. Dat laatste is vreemd omdat Nederland daarmee niet in de pas loopt met de internationale verdragen. Mocht u het zekere voor het onzekere willen nemen en nog dit jaar uw examen voor het Vaarbewijs willen doen: de eerste les begint al op 31 januari.