Blog

/ Nieuwe Look van Zeilschool Hellevoetsluis
BACK

Nieuwe Look van Zeilschool Hellevoetsluis

jan. 1, 2019 |
Jini |

Groot nieuws!


Allereerst: De beste wensen voor 2019!!!


Als geïnteresseerde in de Zeilschool Hellevoetsluis willen wij u ook graag op de hoogte houden van enkele veranderingen. De grootste verandering is wellicht het feit dat Mart Leenaars heeft besloten te stoppen met de zeilschool. De Zeilschool Hellevoetsluis wordt voortgezet door Gerard Jonker die al enkele jaren zeilles geeft en door Jini Ratanam die natuurlijk aan de organisatorische kant reeds de nodige ervaring heeft. Veel belangrijker dan de dagelijkse leiding van de Zeilschool is natuurlijk de groep enthousiaste instructeurs. De meesten daarvan kent u reeds, maar u zult zo nu en dan nieuwe gezichten gaan zien. Ook Mart Leenaars heeft aangegeven dat hij graag als instructeur aan de zeilschool verbonden wil blijven. Dit is allemaal leuk en aardig, maar een zeilschool ontleent het bestaansrecht natuurlijk aan de mensen die voor een les of voor het huren van een boot naar de zeilschool komen. Wij hopen met z’n allen van harte dat u dat ook in de komende jaren blijft doen.

Nieuwsbrief
Elk kwartaal willen we een nieuwsbrief uitsturen langs deze weg.

Privacy
Wij respecteren uw privacy. Als u niet geïnteresseerd bent in updates over de zeilschool, reageert u dan met een email met “unsubscribe" in het titelveld. Dan schrijven wij u uit het adressenbestand van de nieuwsbrief.