Blog

/ Nog een schip beschikbaar ....
BACK

Nog een schip beschikbaar ....

jul. 27, 2020 |
Jini |
Altijd al eens Zeeland of de Noordzee willen ontdekken met jouw eigen boot óf huurboot? Sluit dan aan bij onze flottielje. Samen maken we er een onvergetelijke beleving van.

In samenwerking met Zeilschool Isail hebben we een speciale editie van flottielje zeilen voor jou kunnen maken.

Flottielje Zeeland (2-7 augustus) - Wil jij onder begeleiding van ervaren instructeurs Zeeland ontdekken? Dan is dit je kans. Deelnemen kan met jouw eigen schip of je kan een van onze boten huren. Samen maken we een planning en spreken we de dag door, daarna vertrekken we naar de volgende haven. Mocht er onverhoopt iets gebeuren op het water? Dan zijn we met onze snelle RIB zo bij je om te assisteren. Ook staan we klaar om een lijntje aan te pakken als je gaat aanleggen.

Bekijk hier de mogelijkheden