Blog

/ Flottielje zeilen
BACK

Flottielje zeilen

jul. 17, 2020 |
Lessen,  |
Jini |

Een weekendtocht met meerdere schepen waarbij u, onder begeleiding van een ervaren instructeur op een moederschip, in een flottielje vaart.

Het is de bedoeling dat u zelfstandig met een boot het water op zou gaan om u er van te overtuigen dat dat inmiddels goed gaat, onder gunstige omstandigheden. Wij zien echter dat de drempel om die stap te nemen voor sommigen wat groot is.

Een weekendtocht met meerdere schepen waarbij u onder begeleiding van een ervaren instructeur op een moederschip in een flottielje vaart. De instructeur helpt u met de planning van de tocht, het aanleggen en afvaren in de havens die u onderweg aandoet en bespreekt van te voren de te verwachten moeilijkheden onderweg. U overnacht aan boord van uw “eigen” jacht in een andere haven of misschien wel voor anker of aan een mooring op een veilige plek op het Haringvliet.

U krijgt 50% korting op de huur van de Spirit 28 voor de weekend. De boot is geboekt voor 3 dagen en 2 nachten (vr - zo). Dit geeft de nodige flexibiliteit wanneer rekening wordt gehouden met het weer en de getijden.

 

Inschrijven via email of bel ons op 06 - 48853122